S ČIM SE UKVARJAMO POSLOVNO?

NAŠA POSLOVNA SPLETNA STRAN SE IMENUJE INMAR-INTERNATIONAL.COM

Specifika našega poslovnega modela: delamo spletne strani za naročnike, ki doslej niso niti pomislili, da bi bilo pametno in koristo.
Tea ne delamo kot računalničarji,ki naročnika vprašajo, kakšno spletno stran si želimo, potem pa jim mora naročnik povedati, kaj bi rad, in jim pripraviti besedila in fotografije.

Za stranko, o kateri smo prepričani, da bi lahko občutno povečala obseg posla in zaslužka, pripravimo celoten poslovni model. To pomeni, da pripravimo popolnoma vse: zasnovo spletne strani, besedila, fotografije, videofilme, posnetke iz zraka, vsa marketinška gradiva, promocijo in celo usposabljanje kadrov.

Še nekaj je pomembno: potencialni stranki priporočimo izdelavo spletne strani, samo če smo trdno prepričani, da se jim bo zaradi povečanja obsega posla, povrnila celotna investicija najpozneje v enem letu.

NAREDILI SMO SPLETNO STRAN CAMOTESREALESTATE.COM ki je mnogo boljša od obstoječih podobnih spletnih strani na Filipinih. Osredotočili smo se na kvaliteto, ne na kvantiteto, to pomeni, da bodo na spletni strani samo nepremičnine z našega otočja.

Potencialni kupci, ki želijo kupiti hišo, si lahko ogledajo ponudbo hiš na našem otoku s pomočjo navidezne realnosti, tako od zunaj kot tudi od znotraj. S pomočjo 360° panoram se lahko sprehodijo po dvorišču, vrtu z bazenom in okolico, kot tudi v vse prostore v hiši. Samo v bazen ne morejo skočiti.

Hišo z okolico si lahko prav tako lahko ogledajo s pomočjo 360° panoram iz zraka z višine 500m, 250m ali 125m. Slike vseh panoram lahko poljubno obračajo, približajo ali oddaljijo.

Novost na Camotesu je naselje hiš, ki jih lahko pod določenimi pogoji kupijo tudi tujci. V predprodaji so tri hiše: Chloe, Leila in Bianca, pravkar smo pa končali tudi spletno stran za to naselje: Camotessubdivision.com.

SNEMANJE VIDEOFILMOV ZA PRODAJO NEPREMIČNIN

Klasična prodaja nepremičnin je preživeta, še posebej pri luksuznih in zelo dragih nepremičninah.
Tako klasične nepremičninske agencije, kot tudi prodajalci še vedno delajo po liniji najmanjšega odpora: na različne spletne strani, na katerih je na deset tisoče nepremičnin, objavijo deset tisoč prvi oglas: nekaj slik, malo besedila in ceno. In potem upajo, da bodo dobro prodali.

Seveda je za nepremičninsko agencijo to popolnoma v redu: za razmeroma malo dela računajo na dobre odstotke od prodaje. Njim je vseeno, če prodajalec nekaj let ne proda svoje nepremičnine, in še najbolj se trudijo pri tem, da prepričujejo prodajalce, naj še bolj spustijo ceno. Vseeno jim je tudi, če prodajalec dobi nekaj tisoč evrov ali dolarjev manj, samo da oni čim hitreje dobijo svoje odstotke.

Naj dodam, da nekatere nepremičninske agencije že zdaj delajo dobro in pri prodaji nepremičnin uporabljajo vse to, kar ponujamo in delamo mi.

PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA

Melariel in dva absolventa računalništva, ki zdaj redno delata za nas, se načrtno in sistematsko usposabljajo za vse, kar je povezano s profesionalno fotografijo:
• HDR-fotografija
• panoramska fotografija na tleh, v zraku in pod vodo
• Photoshop
Glede tega se zavedamo se, da smo še daleč do pravih profesionalcev in da nas čaka še mnogo učenja.

SNEMANJE IZ ZRAKA

Imamo dva drona, s katerima lahko letimo do višine 500 metrov in do 5 oziroma 7 kilometrov daleč, tako da lahko posnamemo celotno obalo naših otokov, plaže, resorte, hotele, hiše in naredimo panoramske posnetke otoka …

SNEMANJE PREDSTAVITVENIH VIDEOFILMOV

Tudi tu je naša zasnova podobna kot pri izdelavi spletnih strani: vse naredimo na lastno pobudo in po svojem scenariju, potem pa to vključimo v svoj prodajno-marketinški koncept. To pomeni: posnamemo, zmontiramo, pokažemo in prodamo, če je potencialni stranki všeč, sicer pa posnetke ohranimo za predstavitev otokov.

COACHING MENEDŽERJEV

Uspešnim ljudem na Filipinih in v Europi pomagam pri tem, kako v harmonijo spraviti svoj uspeh z osebno srečo, kako voditi in motivirati ljudi, kako organizirati svoj čas in delegirati…

ONLINE BOOKINGS

V Inmar International ne oglašujemo svoje dejavnosti in ne čakamo, da nas bo kdo poklical, pač pa pogledamo na otoku kdo ima lep resort, privatno hišo, ki jo želi oddajati ali hotel, obenem pa ga nima svoje ponudbe na internetu. Lastnikom ponudimo celovito organizacijo in izvedbo oglaševanja in koordinacijo rezervacij.

Naša ponudba je preprosta: brezplačno poslikamo iz zraka, hotel, resort, hišo ali bungalove od zunaj in od znotraj, pripravimo predstavitev in ponudbo, odpremo turističnemu objektu celovito predstavitev na Booking.com, Agoda.com in airbnb.com. Poleg tega potem skrbimo za prihod in zadovoljstvo gostov ter jim pomagamo, da so njihove počitnice prijetne in karseda aktivne. Od česa pa živimo, če je vse to delamo brezplačno? Od 10% provizije od gostov, ki se prijavijo preko nas.